четвъртък, 19.09.24
18.8 C
София
25 C
Пловдив
19.1 C
Варна
Search Suggestions

      Разнообрази грима си тази есен – 4 нови тенденции

      Потопете се в атмосферата на поредната модна седмица и се запознайте с последните тенденции в грима. Подбрали сме най-любимите визии, за които не се изискват никакви умения.
       
      Плътна очна линия
      Различна, а някои я определят и като пънк визия. Тя създава дълбочина на погледа и се прави за броени минути, плюс това не се изисква особена прецизност – трябва просто да нанесете плътна очна линия, като тези от MAC, която след това да разнесете с четка, създавайки ефект “опушени очи”. Признаваме, тази визия не е подходяща за ежедневен или офис грим, но пък е чудесен избор за вечер в клуба. 

      Светли сенки за очи
      Време е да си вземете довиждане с неутралните, телесни цветове, защото те отстъпват място на светлите и блестящи сенки за очи, които тази есен ще бъдат акцент в грима. Допълнете ги със спирала и сте готови да покорявате сърца с привлекателния си поглед!

      Семпла визия
      Всяка дама мечтае за съвършено гладка и свежа кожа, но това невинаги е възможно. Често недоспиване, консумиране на малко количество вода, фини линии, зачервяване – всички тези фактори поставят мечтите ни на заден план. За щастие можем да разчитаме на продукти като CC и BB кремове, които едновременно се грижат за кожата, като я снабдяват с нужната хидратация и прикриват несъвършенствата. Благодарение на тях, можете спокойно да заложите на лек и семпъл грим, допълнен с фин руж и червило.

      Златни акценти
      С емблематичните за марката глитери могат да се създадат спиращи дъха визии. Тази есен златните блестящи частици са абсолютен хит и сме сигурни, че това ще продължи и през празничния сезон, който предстои. С тяхна помощ можете да замените очната линия, сенките за очи, да поставите екстравагантен акцент върху устните или скулите. Възможностите са много, затова спокойно се отдайте на въображението си.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ