понеделник, 23.09.24
21.8 C
София
25 C
Пловдив
26.1 C
Варна
Search Suggestions

      ИНФОРМИРАНО СЪГЛАСИЕ:Опитни мишки ли ще са първите ваксинирани срещу COVID-19? (ВИДЕО)

      Подписване на „информирано съгласие“??? На това май му се вика масово набиране на „опитни мишки“. Това пише Даниела Савкова във Фейсбук и публикува видео от днешния брифинг на министъра на здравеопазването проф. Костадин Ангелов. 
      Той казва: „Заедно с държавите-членки на Европейския съюз осигуряваме от всички достъпни и разработени ваксини, към настоящия момент, за нашата държава, в количества достатъчни всеки да направи информирано решение, след подписване на информирано съгласие“.
       
       
      „Потвърждават се думите на проф. д-р Андрей Чорбанов преди седмица: „Всеки, който се ваксинира през следващите месеци, с новорегистрираните по бързия начин ваксини, ще знае, че участва в клинично проучване. Той ще бъде човекът, който ще даде данните, които са необходими за събирането на огромния брой база данни… Ваксините, ако бъдат регистрирани, ще бъдат с огромни компромиси, в противоречие с всички норми за тестване на ваксини… Ще се ваксинират само хора, които ще подпишат специални декларации, че не е минала през всички етапи на развитие“, пише още тя.
      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ