София 8 °C София 8°C - облачно Велико Търново 6 °C Велико Търново 6°C - лека мъгла Пловдив 11 °C Пловдив 11°C - мараня Варна 9 °C Варна 9°C - облачно Бургас 10 °C Бургас 10°C - облачно

Диана Димитрова: Човекът, който ме преби, първо ме удари, а после ме изрита в лицето

Това бе стабилен шут в лицето, каза още тя

11 сПолитика 754

Човекът, който ме преби, първо ме удари в стената на гардеробната, след което аз се свлякох на пода, съборих закачалки, той ме вдигна и след което ме изрита с цялата си мъжка сила в лицето. Това бе стабилен шут в лицето. Това заяви пред бТВ актрисата Диана Димитрова, след като преди седмица сподели снимки в публикация във фейсбук, разкривайки, че е била жертва на физическо насилие от страна на неин влиятелен колега в актьорските среди. Тя не е разкрила за извършеното срещу нея престъпление в продължение на 5 години. 

Дълги години се обвинявах, че когато съм искала да разбера отговора на въпроса защо лицето ме заплаши вечерта преди да ме пребие, каза още тя. 

Вечерта преди да се случи, ми се обади по телефона, крещейки в истерия, че ще ме пребие. Той ме ругаеше с обидни думи, свързани с произхода ми от село, заплашвайки ме, че ще ме пребие и ще ми съсипе кариерата!, разказа още тя.