София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - разкъсана облачност Пловдив 27 °C Пловдив 27°C - предимно ясно Варна 17 °C Варна 17°C - разкъсана облачност Бургас 19 °C Бургас 19°C - предимно ясно

Режисьор разгроми Атанасов: Един японски министър си направи харакири, когато се изложи пиян

Коментар на Бойко Богданов в ефира на "Честно казано с Люба Кулезич"
3 мКултура 695 Ивана Иванова

За каква инфантилност говорим. Той е на 32 години, аз на 32 години няма да коментирам какъв съм бил. На 27 години умря Христо Ботев. Това не е инфантилност, а такова едно народнячество, неприемливо за мен. Това коментира режисьорът Бойко Богданов в ефира на "Честно казано с Люба Кулезич".

"Ако един министър на културата, който е всяка седмица е на Министерски съвет и чийто авер е министър на финансите, не е успял за 100 дни да фокусира вниманието на министъра на финансите и на министър-председателя. То тази идея е толкова инфантилна", каза Богданов.

"Преди 10 години един японски финансов министър беше изпил 3 чаши вино, не може да разгражда алкохола и той се е изложил. На следващия ден, когато разбра, че се е изложил, той подаде оставка, а на третия ден той си направи харакири", допълни той.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!