София 11 °C София 11°C - ясно небе Велико Търново 10 °C Велико Търново 10°C - разкъсана облачност Пловдив 13 °C Пловдив 13°C - ясно небе Варна 10 °C Варна 10°C - ясно небе Бургас 11 °C Бургас 11°C - разкъсана облачност

СТАНИ ЧАСТ ОТ ТВ "ЕВРОКОМ"! Екип "Новини" търси редактори/репортери

Кандидатствай на novini@eurocom.bg

51 сОбщество 3514

Светът, в който живеем, се променя, а с него и журналистиката в България. Новите стандарти на работа са тук и сега ви предлагаме да станете част от новата вълна медийни образи, с които си поставяме за цел да създаваме журналистически разследвания и оригинално новинарско съдържание.

За ролята: Искаме да разширим екипа си с енергични и социално ангажирани хора, без значение дали образованието в сферата на журналистиката е нещо, на което сте посветили вече време и усилия. Фокусът ще ни е да развием таланта ви да намирате, адаптирате и предавате важна информация по различни медийни канали. Ще акцентираме над това да се чувствате комфортно, идентифицирайки и интервюирайки важните за деня хора.

За Вас: Опитът винаги е плюс, но не задължително условие. Полезните ви умения ще бъдат интегрирани, а онова, което ви липсва, за да сте успешни, ще имате възможност да развиете с подкрепа на опитни колеги. Без значение дали сте се уморили от дългите смени в сегашната медия, от която сте част или търсите чисто нов старт в кариерата - нека поговорим.

Какво получавате: Изцяло „светло“ осигуряване и заплащане, заедно с възможност за допълнителни бонуси при изпълнение на целите, които дефинираме заедно.

Социален пакет: Ако прочетеното дотук не ви се струва достатъчно, нека добавим и:
Преференциални цени за почивка в хотели на топ локации в България целогодишно;
Ваучери за козметични и медицински услуги;
Ваучери за храна;
Карта "Мултиспорт"

ИСКАМ ДА КАНДИДАТСТВАМ


ТВ "ЕВРОКОМ" - Повече от 25 години доверие, истина и обективност!


Продължаваме да се борим за свободата на словото, да представяме Вашата гледна точка, да поставяме Вашите проблеми и да задаваме Вашите въпроси пред силните на деня.

От 1996 година до днес успяхме да балансираме и да утвърдим позицията си на медийния пазар, благодарение на разнообразната си и интересна програма.

Телевизия "Евроком" представя уникална собствена продукция от над 3000 часа на година.
Оставаме верни на нашите зрители!