София 28 °C София 28°C - ясно небе Велико Търново 29 °C Велико Търново 29°C - ясно небе Пловдив 33 °C Пловдив 33°C - ясно небе Варна 32 °C Варна 32°C - ясно небе Бургас 31 °C Бургас 31°C - ясно небе

10-годишно дете подкара кола и катастрофира в жилищна сграда

Съставен е акт както на собственика на леката кола, така и на майката

10-годишно дете подкара кола и се блъсна в стена на жилищна сграда. Инцидентът е станал в Шумен. Ударът не е бил силен и детето не е пострадало.

Катастрофата е станала на 17 юли на ул. "Пролет" около 21:00 часа.

Собственикът на автомобила, който бил на гости с майката на детето в жилище в района, му дал ключ за колата, за да вземе нещо от нея и да им го донесе. То обаче подкарало автомобила и след няколко метра катастрофирало. Когато майка му разбрала какво е станало, взела детето си и двамата напуснали мястото на инцидента.

Съставен е акт както на собственика на леката кола, така и на майката.

За пътното произшествие съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР, при обобщаване на данните от кампанията си "Безопасно лято". Акцията е част от ежегодната операция на пътната полиция "Ваканция! Да пазим живота на децата на пътя!".

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!