София 8 °C София 8°C - предимно облачно Велико Търново 11 °C Велико Търново 11°C - предимно облачно Пловдив 14 °C Пловдив 14°C - разкъсана облачност Варна 13 °C Варна 13°C - ясно небе Бургас 15 °C Бургас 15°C - предимно ясно

Адвокатът на Навални твърди, че опозиционерът е в тежко състояние

Ден преди това стана известно, че здравето на опозиционера рязко се е влошило

Според адвокатите на Алексей Навални опозиционерът е в тежко състояние. Олга Михайлова и Вадим Кобзев го посетиха в колонията в Покров, съобщава каналът Дожд.

Адвокатите съобщиха за силна болка в гърба и десния крак на своя клиент.

„Кракът му е неработоспособен, нито може да стъпи на него, нищо. Всъщност десният крак е в ужасно състояние ”, каза Михайлова.

Накрая стигнахме до Навални. Ситуацията е следната. Той не просто не се лекува, а се прави умишлена стратегия за подкопаване на здравето му.

- Вадим Кобзев (@advokatkobzev) 25 март 2021 г.


Ден преди това стана известно, че здравето на опозиционера рязко се е влошило в колонията. Лекарите извършиха MRI сканиране и дадоха ибупрофен таблетки и мехлеми, но не съобщиха за диагнозата. Кобзев отбеляза, че адвокатите нямат право да присъстват на определената среща с Навални - това се случва за първи път.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!