София 1 °C София 1°C - лека мъгла Велико Търново -1 °C Велико Търново -1°C - мъгла Пловдив 5 °C Пловдив 5°C - ясно небе Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - разкъсана облачност

Александрова: Кой спираше Манолова да внася промени в Изборния кодекс, докато беше депуатат

"Доверието на хората се печели с видими резултати, а не с политическа демагогия"
1 мЕвроком 261

"Не бих искала да коментирам редицата предложения, които чух за промяна и то броени месеци преди вота, но искам да попитам опозицията, щом са толкова хубави и правилни, защо не ги въведоха,  когато имаха тази възможност и бяха в управлението?  Та хора като Мая Манолова преди няколко години имаха водеща роля в създаването на изборното законодателство.  Кой я спираше тогава да ги предложи?".Това коментира председателят на Комисията по правните въпроси в Народното събрание Анна Александрова в социалните мрежи.

"Дали пък с нагнетяването на напрежение, с правенето на внушения, че някой има интерес да се манипулират изборите, не се прикрива абсолютната им липса на визия за управление на страната, неспособността им за водене на реален политически дебат и за предлагане на алтернативни политики? Доверието на хората се печели с видими резултати,  а не с политическа демагогия.", категорична е тя.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!