София 10 °C
Велико Търново 8 °C
Пловдив 12 °C
Варна 9 °C
Бургас 13 °C
Начало Новини Предавания На живо

Арман Бабикян: Вирусът на властта е в Министерски съвет и в резиденция "Бояна"

Отровното трио организира протестно автошествие
пропускане
17 чЕвроком 2024

Вирусът на властта е в Министерски съвет и в резиденция "Бояна". Ще минем по пътя на властта, по който се движи вирусът, който е заразява цялата страна вече 11 години. Искаме оставка и няма да мръднем от това искане. Маршрутът е символичен и пребиваването на тези хора във властта също трябва да остане символично. Всички да запомнят най-мрачните години на България. Тези хора трябва да си дадат сметка, че случващото се в страната и хуманитарната криза е най-краткият образ на тяхната власт - хаос, безхаберие и смърт. Това каза член на "Отровното трио" пиар експертът Арман Бабикян пред БТВ преди автошествието, което са организирали.

Протестното автошествие ще е под наслов "Да махнем "вируса" от властта" от Министерски съвет до резиденция „Бояна“,  съобщиха от „Отровното трио“, които стоят зад организацията.

В страницата си във фейсбук те напомнят: „Не забравяйте! Днес, в 16:30 стартираме протестно автошествие от Министерски съвет до резиденция "Бояна" с 20 км/час. Сборен пункт: паркинга пред БНБ. Носете знамена.