София 32 °C София 32°C - ясно небе Велико Търново 33 °C Велико Търново 33°C - предимно ясно Пловдив 36 °C Пловдив 36°C - разкъсана облачност Варна 28 °C Варна 28°C - ясно небе Бургас 29 °C Бургас 29°C - предимно ясно

Асен Йорданов, Биволъ: Създателите на Николай Василев и Делян Пеевски са едни и същи (ВИДЕО)

Коментар в ефира на "Честно казано с Люба Кулезич"
3 дниПолитика 601

Защо е решил да направи този проектокабинет не знам, сравних предложението за Николай Василев за премиер с предложението за Делян Пеевски за шеф на ДАНС. Никой от т.нар. опозиционните политици избягват да говорят за това. Това коментира създателят на "Биволъ" Асен Йорданов в ефира на "Честно казано с Люба Кулезич".

Той също сравни потенциалното правителство на Слави Трифонов с Тройната коалиция. "Николай Василев и Делян Пеевски са с една и съща генетика, имат едни и същи създатели. Те са създадени от една и съща група, която през 2001г. промотира царя (бел. ред Симеон Сакскобургготски), както и че за 800 дни всичко в България ще бъде оправено, повтаряше на хората да му вярват. Тогава Николай Василев беше никому неизвестен, без нито един ден трудов стаж в страната, както и Делян Пеевски, както и Бойко Борисов. Те се появиха от тази банка на кадри", коментира той.

"Първаци ги наричат за това, че става въпрос за бившето Първо главно управление на Държавна сигурност, което аз изследвам от много години, от преди да дойде Симеон Сакскобургготски. Аз имам неоспорими доказателства, че това е структурата, която е изиграла ключова роля по източването на националния капитал на Народна Република България и последващото му трансформиране в частни, мощни, икономически и финансови субекти, които да приватизират България", допълни Йорданов.

"През годините съм имал много добри и почтени отношения със Слави Трифонов и неговият екип. В интерес на истината неговото шоу е била единствената медия, които от големите медии са подавали ръка на "Биволъ". Единствената трибуна, в мейнстрийм медиите в България, беше неговата. Не мога да си обясня това решение. На мен лично червената ми лампичка светна още преди първите избори на 4-ти април, защото изведнъж забелязах в листите на "Има такъв народ" едни хора, които са известни като обслужващи статуквото. Хора, които са обслужвали интересите на НДСВ и ДПС", коментира той.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!