София 23 °C София 23°C - предимно ясно Велико Търново 22 °C Велико Търново 22°C - облачно Пловдив 25 °C Пловдив 25°C - предимно облачно Варна 27 °C Варна 27°C - разкъсана облачност Бургас 27 °C Бургас 27°C - разкъсана облачност

Бакалова: Целта не е да се установи дали Борисов е баща на това дете, а с какви държавни пари е гледано

Най-накрая прокуратурата се е събудила от дългия си зимен сън, каза още тя

11 сОбщество 3301

Казала съм достатъчно по „Барселонагейт“ в качеството си на свидетел. Познавам Борислава Йовчева, но това ще е всичко, което ще кажа за нея, защото не искам да попреча на разследването. Не мога да кажа заради разследването дали тя ми е показвала тест за бащинство на детето й, както и как се е сдобила с къщата в Барселона. Това заяви бившата Мис България Ивайла Бакалова пред Евронюз. 
Най-накрая прокуратурата се е събудила от дългия си зимен сън. Нямам предвид само този главен прокурор, а доста главни прокурори назад. Прокуратурата се е събудила по политически причини. Също по политически причини беше и заспала. Но по каквито и причини да се е събудила, аз наистина искам да видя какво ще направи тази прокуратура. По-добре късно, отколкото никога, посочи тя. 

"Аз и целият български народ искаме да разберем какво точно се е случило. Надявам се целият български народ да получи чувство за справедливост."

Според мен разследването не цели да установи дали Борисов е баща на това дете. За мен това е ясно и спирам до тук. По-скоро какви пари са се вземали от държавни средства, за да се грижи за това дете, коментира Бакалова.