София 11 °C София 11°C - ясно небе Велико Търново 16 °C Велико Търново 16°C - ясно небе Пловдив 14 °C Пловдив 14°C - ясно небе Варна 16 °C Варна 16°C - ясно небе Бургас 15 °C Бургас 15°C - предимно ясно

БОЕЦ сезира гръцката прокуратура за записа ”Шиши не дава”

Причината са престъпления, извършени на тяхна територия
40 сОбщество 1117

БОЕЦ внесохме сигнал до прокуратурата на Република Гърция чрез гръцкото посолство в София. Част от действията и събитията описани в записа между Мавродиев и Ламбовски се случват на територията на гръцката държава – покупко продажба на имоти, съобщиха от организацията. Това пишат от движението за медиите.

БОЕЦ сезираме Поркуратурата на Република Гърция за престъпления извършени на територията на гръцката държава – пране на пари, укриване на доходи, данъчни и финасови измами, извършване на симулативна сделка и тн. и изискваме да бъде образувано досъдебно производство срещу Мавродиев и Ламбовски, в хода на което да бъдат събрани всички необходими данни и информация за извършените престъпления с цел установяване на обективната истина. Допълнително ще внесем сигнала и на място в гръцката полиция, специализирано звено „Антикорупция“.

Както вече обявихме сигнала ще бъде внесен и в междунароните банкови инстгитуции – СБ, ЕЦБ И ЕБВР , с искане за одит и ревизия на кредитната практика на ББР заради описаните схеми за непраомерно кредитиране на „наши“ хора в размер на милиони лева и дори стотици милиони в случая с Пеевски.


На 05.04.2021г. БОЕЦ сезирахме ЕК и европейската прокуратура на Лаура Кьовеши за записа и съдържащите се в него описания на престъпни схеми за източване на проекти с европейско финансиране. А на 14.12.сезирахме и Гешев, за да видим позорните усилия на прокуратурата в България да прикрие престъпленията на поредната марионетка на управляващата ни мафия.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!