София 18 °C София 18°C - предимно облачно Велико Търново 19 °C Велико Търново 19°C - ясно небе Пловдив 21 °C Пловдив 21°C - предимно ясно Варна 23 °C Варна 23°C - ясно небе Бургас 22 °C Бургас 22°C - слаб дъжд

Борис Бонев: Няма ремонт в София, който да доближава средноевропейски стандарти (ВИДЕО)

"Фандъкова изпълни 1 от 100-те си обещания, къде са останалите 99?", пита той пред "ЕвроДикоФ"

2 чПолитика 335 Николай Парашкевов

"Честито на госпожа Фандъкова. Тя изпълни едно от 100 обещания в програмата ѝ. Въпросът е къде са останалите 99?", това заяви Борис Бонев от "Спаси София" пред "ЕвроДикоФ" на телевизия "Евроком".

"Ремонтът на банята в Банкя е по-скоро добър, но и там имаше проблем, защото с конкурса, който обяви общината, не успя да намери външен инвеститор, който да управлява банята и се принуди, да я даде на "Софийски имоти", продължи той.

"ГЕРБ управляват от 17 години в София, но няма проблем дали говорим за липсващата канализация, места в детските градини, добър и развит градски транспорт, чистота на въздуха, уреждане с липсата на инфраструктура в новите квартали. Няма проблем, който да не можеше да бъде решен през последните 17 години. Столичната община на Йорданка Фандъкова и ГЕРБ не е желала да решава тези проблеми, а само да усвоява милиардните бюджети", категоричен бе председателят на "Спаси София".

По думите му трябва да бъде въведен стандарт за ремонтиране на павираните улици в София.

"Г-жа Фандъкова не е доказала за тези 17 години, че я интересува общественият интерес", подчерта Борис Бонев.

Според него голям проблем е липсата на изисквания от страна на Столична община за некачествено строителство.

"Допуска се мърлявщината да прогресира и затова, колкото и да е ужасно - няма обществен обект в София, който дори да се доближава до най-стандартните ремонти в една Братислава, Прага, Варшава. Не се доближаваме до Пловдив и Варна дори", нападна той "Московска 33".

Бонев определи сегашното ръководство на Столична община като "неспособно да реши проблемите на града".

"Хаосът са именно Фандъкова и ГЕРБ', категоричен бе той.

"Ако започнем да правим списък на обещаното и на изпълненото, ще стане ясно, че много малко от обещаното, е направено", подчерта представителят на "Спаси София".

"Не разбирам как в случаи, когато ти имаш парите, да не можеш да решиш проблема?", пита риторично Бонев.

Той обоснова част на бездействията на Столична община с "участие в корупционни и бизнес схеми".

 

 

 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!