София 11 °C София 11°C - ясно небе Велико Търново 16 °C Велико Търново 16°C - ясно небе Пловдив 14 °C Пловдив 14°C - ясно небе Варна 16 °C Варна 16°C - ясно небе Бургас 15 °C Бургас 15°C - предимно ясно

Божков иска нови избори: Интригантът Борисов разбра, че правителство няма да има

Коментар във Фейсбук
21 сVox Populi 938

Интригантът Борисов разбра, че правителство няма да има. За това предизвиква останалите партии към бързо връщане на мандата. Това ще му позволи да запази бухалките си, да продължи да управлява в сянка и да манипулира изборите отново.

Може би е добре да се създаде временен кабинет, предложен от президента. За 2 или 3 месеца да се променят и приемат няколко стратегически важни закона, които да отстранят разсейките на хунтата, плъзнали в цялото общество. След което Парламента да се разпусне и да се проведат предсрочни избори, които да бъдат честни.

Това ще е тест за партиите в Парламента- колко отговорни са пред хората, дали гласа си за тях и доколко спазват предизборните си обещания.
 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!