София 7 °C София 7°C - разкъсана облачност Велико Търново 7 °C Велико Търново 7°C - предимно ясно Пловдив 9 °C Пловдив 9°C - предимно облачно Варна 9 °C Варна 9°C - предимно облачно Бургас 10 °C Бургас 10°C - предимно ясно

"Демократична България" с акция срещу "Кокошкарника на Марешки" в Морската градина във Варна (ВИДЕО)

Христо Иванов и общински съветници от партията обясняват повече относно имота
30 мПолитика 601 Боян Марков

"Има хора в България, за които забраните не важат и това са представителите на отровната корупционна класа, която души нашата страна". Това заяви лидерът на "Демократична България" Христо Иванов по време на видео обръщение в Морската градина във Варна.

"Г-н Марешки обяви днес своята коалиция с т. нар. патриоти. Те казаха, че тяхната основна цел е да спират ДПС. Това е абсолютна гавра с политиката и гражданите в България", припомни лидерът на "Да, България!"

"Класически случай на човек с неясен бизнес, още по-неясни мотиви. От една страна свързан с Русия, от друга страна хванат за врата от прокуратурата и винаги щастлив да обслужва със своя златен пръст корупционното управление, което имаме", изрази своето възмущение Христо Иванов.

"Искаме да ви разкажем за малкото, китно гнезденце на г-н Марешки, което той е свил като една мила гургуличка в дебрите на варненската морска градина. Той самият нарича това нещо кокошкарник", обясни още Христо Иванов. 

Във видеото общински съветници от "Демкротична България" обясняват повече относно имота.

Заместник-председателят на парламента Веселин Марешки нарече имота в Морската градина на Варна, където строи, „кокошарник“. Той обясни, че е направил само „ремонт“ на съществуваща сграда от 80 кв.м. Община Варна също не видя строеж в имота и дори обясни, че документи няма, защото за ремонт на е необходимо строително разрешение.

 

 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!