София 27 °C София 27°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 28 °C Пловдив 28°C - ясно небе Варна 30 °C Варна 30°C - ясно небе Бургас 29 °C Бургас 29°C - ясно небе

Десислава Иванчева: Прокуратурата не приложи записите от камерите, за да се види кой е щъкал

Коментар в "ЕвроДикоФ"
30 дниПравосъдие 19

Прокуратурата не приложи записите от камерите, за да се види кой е щъкал в колата. (…) За нас има един фалшив сигнал. Няма го в кориците на делото, свидетелят не беше извикан в съда. Това заяви бившият кмет на район Младост Десислава Иванчева в предаването „ЕвроДикоФ“ на Телевизия Евроком.

„Бременна съм с момченце. Живот и здраве, ноември месец, ако полека бременността мине, ще имам бебенце, което отдавна мечтая“, сподели тя.

„Бременността минава добре. Единственият проблем е, че съм затворена вкъщи в апартамент 46 квадрата. (…) Надявам се съдът да даде по-лека мярка“, добави тя, уточнявайки, че съдът ще се произнесе за промяна на мярката по време на първото заседание.

Десислава Иванчева бе осъдена на 20 години лишаване от свобода на първа инстанция, а втората инстанция ѝ даде 8 години, като според обвинението тя е искала и получила подкуп. „Светна като коледна елха“, бе тогавашното твърдение на обвинителите.

Иванчева заяви, че делото ѝ излиза от специализираната прокуратура.

„Благодаря на адв. Хаджигенов, че взима делото „про боно“ пред върховния съд. Много е срамно и много е тъжно. Обидно ми е. Няма да имам и майчинство, защото не съм работила. Делото е в понеделник и се надявам, че съдът ще прецени, че не е извършено наказателно престъпление“, посочи Иванчева.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!