София 11 °C София 11°C - ясно небе Велико Търново 10 °C Велико Търново 10°C - разкъсана облачност Пловдив 13 °C Пловдив 13°C - ясно небе Варна 10 °C Варна 10°C - ясно небе Бургас 11 °C Бургас 11°C - разкъсана облачност

Ексцентричната модна дизайнерка Мира Бъчварова отново ще разбуни духовете с изложба и ревю

На изложбата ще бъдат експонирани най-новите творби на ексцентричната дизайнерка


София отново ще бъде разтърсена от авангардния поглед в изкуството на известната модна дизайнерка и художник Мира Бъчварова в предстояща изложба и ревю: „Изкуството да разголиш душата си: „GOD SAVE THE ART„“.

На 02.11.2023 г. от 19.00 ч. ще бъде открита изложбата и ревюто в галерията на Art hotel 158 , ул.Княз Борис l ,158. Специален гост ще бъде DJ ALEXA‘S.

На изложбата ще бъдат експонирани най-новите творби на ексцентричната дизайнерка. Мира Бъчварова отново ще ви качи на полилея от кеф и емоции с нетрадиционно и шарматно представяне на своето изкуство.

Предстои ви да се потопите в света на фантазиите на творчеството. Мира Бъчварова ще покаже за пореден път, че изкуството ще спаси света. Изложбата е от 40 картини – абстрактно изкуство, модерно изкуство – маслена и акрилна техника. Ще има експонати на шапки и конструкции от различни перформанси на дизайнерката. Fashion show с най-новите й произведения на модното изкуство, вдъхновени от Rock stars и нощния живот.

Ето как Мира Бъчварова описва своето вдъхновение за предстоящата изложба и ревю:

В отговор на сентенцията : “God save the Queen” ,една от най-големите сили на света отговаря – “God save the Art” , a именно магията на фантазията, там където светът е тесен, идва артът. Когато вървим по улиците, сме благодарни за красивите романтични сгради, проектирани от древни архитекти по неописуемо въздействащ начин. Когато гледаме филми се възхищаваме на развихрения гениален ум на някой режисьор, а когато наблюдаваме великите фрески на италианските майстори на скулптурата и изобразителното изкуство, като че ли отлитаме за миг в рая. О, да изкуството е навсякъде и вие сте изкуство ,а моята роля е да облека душата ви със страст, възхита, творчество .“

Изложбата ще продължи от 02.11 - 07.11.23 включително.

На 07.11.23 – ще бъде закриването и Премиера на романа на Велика Ком – „Пепел,Рози и метаморфози“- 19.00ч.