София 8 °C София 8°C - предимно облачно Велико Търново 11 °C Велико Търново 11°C - предимно облачно Пловдив 14 °C Пловдив 14°C - разкъсана облачност Варна 13 °C Варна 13°C - ясно небе Бургас 15 °C Бургас 15°C - предимно ясно

Ген. Шивиков: Бях поканен от Марешки, ще участвам в "Патриотична коалиция - ВОЛЯ и НФСБ" (ВИДЕО)

Той не членува в партията и влиза като гражданска квота
10 мЕвроком 15430

Аз съм поканен и взех решение да участвам в "Патриотична коалиция - ВОЛЯ и НФСБ" след няколко срещи проведени между мен и Веселин Марешки. Аз не членувам в никоя партия и влизам в тези избори като гражданска квота с качествата ми и със своя професионален опит. ВОЛЯ отстоява българския национален интерес. Това коментира ген. Димитър Шивиков в ефира на "Делници".

"Кандидат-депутатите в коалицията са млади хора, доказани в професионалното си амплоа, проспериращи бизнесмени. При една упоритост, налагане на волята и спечелването на доверието на българския избирател в лицето на коалицията аз смятам, че е напълно реално на непълнолетните и на пенсионерите да бъдат безплатни лекарствата", коментира генералът като едно от обещанията на коалицията.

"Друга цел е да се разбие монопола на цените и на горивата. В България има милиони автомобили, с което се удря сериозно по джоба на всеки български гражданин. Когато има възможност за регулиране и разбиване на монопола, потребителят би го усетил добре. Поставяме си като цел минималната пенсия да бъде увеличена на 500 лв., а минималната заплата на 1000 лв.", коментира той.

По думите му в общи линии обещанията на всяка партия се препокриват, но е важно да се види какви хора издига всяка една партия - дали това са стойностни и достойни хора.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!