София 4 °C София 4°C - ясно небе Велико Търново 9 °C Велико Търново 9°C - ясно небе Пловдив 5 °C Пловдив 5°C - ясно небе Варна 3 °C Варна 3°C - мъгла Бургас 3 °C Бургас 3°C - лека мъгла

Ирина Репуц: Договорът на Марешки представлява реална отговорност (ВИДЕО)

Няма разминаване в идеологиите на партиите в "Патриотичната коалиция", категорична бе тя
1 чЕвроком 394

Марешки прави възможни много добри неща в своето битие като бизнесмен и политик. Бяхме естествено привлечени. Основната идея, с която той влиза на тези избори, е сключването на договор, с който той поема реална отговорност, че ще изпълни обещанията си, ако му се даде мандат. Това е нещото, което го отличава, заяви в предаването "Делници" Ирина Абаджиева-Репуц, председател на Християндемократическата партия на България, която е част от „Патриотична коалиция „Воля“ и НФСБ“. Тя уточни, че в коалицията участват 5 партии.

„Аз не съм в течение на историята на отношенията между ВОЛЯ и НФСБ, но това, което свързва партиите в тази коалиция е идеята за патриотичност, идеята за консерватизъм. Идеологически нямаме разминаване“, добави тя.

Според Репуц е важно да се спират тежнения в крайно либерални посоки с приемането на родител едно, родител две и родител три.

„Естествените човешки права са неотменими. Бог ни е създал в два пола. Каквото и да напишем като документ, политическа декларация или закон, ние няма да променим нещата“, категорична бе тя.

 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!