София 27 °C София 27°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 28 °C Пловдив 28°C - ясно небе Варна 30 °C Варна 30°C - ясно небе Бургас 29 °C Бургас 29°C - ясно небе

Излязоха разтърстващи разкрития около жестокото убийство в Гърция

Според гръцката полиция след 8-часов разпит се е стигнало до самопризнание
1 месецКрими 23 Антоанета Начева

Гърция е в потрес от разкритията около нашумялото убийство на 20-годишна британка, омъжена за грък, която беше убита при предполагаем обир в атинското предградие Глика Нера на 11 май, съобщават гръцките медии.

Според първоначалните данни извършителите завързали 33-годишния съпруг на британката Каролайн и след това я удушили, докато в дома е било и 11-месечното им бебе. Освен това извършителите обесили и кучето на семейството.

Случаят обаче придоби пълен обрат на 17 юни, когато съпругът призна, че той е извършител на убийството, съобщи местна медия. Според гръцката полиция след 8-часов разпит извършителят е признал. По думите му го е извършил в пристъп на гняв след скандал помежду им същата вечер.

Гръцката полиция е разкрила случая, след като е установила, че моментът на отстраняването на картата с паметта на системата за видеонаблюдение в дома на двойката не е отговарял на часа, посочен от съпруга. Разследващите са установили, че когато съпругът е твърдял, че е бил вързан, мобилният му телефон е регистрирал движение. Помощ е оказал и биометричният часовник на жертвата, който е засякъл пулс в час, когато според показанията му, тя вече е била мъртва.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!