София 11 °C София 11°C - ясно небе Велико Търново 10 °C Велико Търново 10°C - разкъсана облачност Пловдив 13 °C Пловдив 13°C - ясно небе Варна 10 °C Варна 10°C - ясно небе Бургас 11 °C Бургас 11°C - разкъсана облачност

Как да съчетаем елегантни рокли с дамска раница

Искате ли да знаете как бихте могли да съчетаете някои елегантни рокли с дамска раница, създавайки идеалния тоалет?


Искате ли да знаете как бихте могли да съчетаете някои елегантни рокли с дамска раница, създавайки идеалния тоалет? Е, това вече не е никак трудно, особено ако под ръка имате най-готините продукти от магазина на Fashion Days.

Когато става въпрос за мода, изключително важно е да бъдем “игриви”. Понякога е нужно да излезем от зоната си на комфорт по отношение на стилистиката, като експериментираме със своите дрехи и аксесоари. Да играем с формите, текстурите, материалите и цветовете.

Влезте в онлайн магазина на Fashion Days още сега и обновете успешно гардероба си. На ваше разположение има няколкостотин модела елегантни рокли от Fashion Days, но и подходящи дамски раници и чанти.

Можете да избирате между модели и цветове, размери и други критерии по ваш вкус. В случай че не сте сигурни как бихте могли да комбинирате два подобни елемента, днес ви предлагаме четири варианта за това, с които няма как да сбъркате.

Благодарение на тях, със сигурност ще привлече комплиментите на околните, докато за вас остава единствено да пазарувате от комфорта на дома си. Пазаруването в днешно време е по-лесно отвсякога, а следващото ви любимо облекло е на едва няколко клика разстояние. Освен това, можете да плащате бързо, лесно и сигурно, само във Fashion Days.

Топ 4 комбинации на елегантни рокли от Fashion Days с дамски раници.

1. Мини рокля и раница от еко кожа

Тук бихте могли да си сглобите великолепен тоалет с мини роклята на Fanny с къса яка и раница от еко кожа с презрамки от Francesca Rossi. Можете да комбинирате роклята със стилето или други обувки на висок ток. Блясъкът на роклята я превръща в основен елемент от визията, така че ще имате нужда и от елегантни аксесоари, които обаче не са прекалено “натоварени” от визуална гледна точка.

2. Миди рокля и кожена раница

Второто предложение за елегантен тоалет, но с нотка смелост и стилистично несъответствие, е комбинацията от миди рокля с буф ръкав Ace, чифт семпли обувки и дамска раница от Fashion Days с външен джоб.

3. Рокля-риза и раница с външни джобове

За тази визия ви е нужна миди рокля с раирани детайли от Tommy Hilfiger и раница с джоб от HUGO. Външните джобове на дамската раница от Fashion Days също напомнят на онези, които обикновено се намират върху риза.

4. Асиметрична рокля и кожена раница

Асиметричната рокля с буф ръкави може да бъде допълнена с кожена раница от Lia Biassoni. Така със сигурност ще привличате вниманието при всяка своя публична поява.

спонсорирано съдържание