София 11 °C София 11°C - ясно небе Велико Търново 16 °C Велико Търново 16°C - ясно небе Пловдив 14 °C Пловдив 14°C - ясно небе Варна 16 °C Варна 16°C - ясно небе Бургас 15 °C Бургас 15°C - предимно ясно

Калоян Паргов: Част от спада в гласовете на БСП се дължи на неясната позиция за Радев и Йотова

Председателят на столичната структура на БСП смята, че подкрепата е важна за България
47 сПолитика 514

Още през януари много структури на БСП подкрепиха кандидатурата на Румен Радев и Илияна Йотова за президент и вицепрезидент при избирането на кандидати за народни представители. Мисля, че макар и закъсняла тази подкрепа е важна. Важна е за България, не само за БСП. Това коментира председателят на столичната структура на БСП Калоян Паргов пред Евроком преди началото на Националния съвет на БСП на въпрос дали партията ще подкрепи Радев и Йотова за следващ мандат.

"Неясната ни позиция досега остави с друго впечатление избирателите и именно част от спада на гласовете се дължи на тази неясна позиция досега, която се забави. Анализът на изборите и това, което наблюдаваме в парламента са ключови неща, за да можем да начертаем посоката и поведението на БСП, подпечатано от легитимния отговор на Националния съвет", допълни той.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!