София 32 °C София 32°C - ясно небе Велико Търново 33 °C Велико Търново 33°C - предимно ясно Пловдив 36 °C Пловдив 36°C - разкъсана облачност Варна 28 °C Варна 28°C - ясно небе Бургас 29 °C Бургас 29°C - предимно ясно

Хаджигенов: Не сме обсъждали кого ще подкрепим за президент

"До момента има един сериозен кандидат", категоричен бе адвокатът
16 сПолитика 345 Николай Парашкевов

"Не е обсъждано дали ще подкрепим някого и ако да кого, защото на този етап има само един сериозен кандидат", това заяви Николай Хаджигенов от кулоарите в парламента.

"Виждате каква битка водим за бюрото, за комисията. Никой не иска комисията да мине в Народното събрание", категоричен беше той.

Препоръките за остраняване на шефа на НСО, двама негови служители и Вероника Трифонова са причините, които изтъкна адвокатът за саботаж на комисията.

"Вчера за първи път се събрахме и обсъдихме политическата обстановка, но не сме взимали никакви решения", уточни Хаджигенов на въпрос по какъв начин според него ще продължи да функционира партията на ИБГНИ.

"Ние сме се събрали, за да вършим работа. Не е нужно да се харесваме, а да работим. Това, което се вижда е, че може би най-малката група работи най-ефективно. Справяме се добре, но можем и още", категоричен бе адвокатът.

 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!