София 11 °C София 11°C - ясно небе Велико Търново 16 °C Велико Търново 16°C - ясно небе Пловдив 14 °C Пловдив 14°C - ясно небе Варна 16 °C Варна 16°C - ясно небе Бургас 15 °C Бургас 15°C - предимно ясно

Хамид Хамид, ДПС: В политиката непоискана подкрепа не се дава

Досега не сме били търсени от „Има такъв народ“, заяви той

В политиката непоискана подкрепа не се дава, но суверенът си каза думата, той недвусмислено посочи, че трябва да има промяна и нашият прочит на резултата е, че кабинет на новите партии в парламента може да бъде подкрепен. Но първо трябва да видим приоритетите, които ще изпълнява едно евентуално бъдещо правителство, каква програма ще представи. Това заяви Хамид Хамид от ДПС пред Нова тв.

Досега не сме били търсени нито от „Има такъв народ“, нито и от която и да друга политическа партия за разговор, посочи той. Когато се формира едно мнозинство с ясни цели и приоритети, ние бихме го подкрепили, ако те отговарят на целите и приоритетите на ДПС. Няма как тази подкрепа да е еднократна, тя ще е до реализирането на тези цели и да видим сериозно икономическо развитие на страната.

Нормално е в подобна ситуация като сегашната политиците да си говорят помежду си. Странното е, че в момента нито една партия не комуникира с друга. Избирателят иска диалог, а виждаме, че този диалог не е започнал, което е притеснително.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!