София 4 °C София 4°C - ясно небе Велико Търново 9 °C Велико Търново 9°C - ясно небе Пловдив 5 °C Пловдив 5°C - ясно небе Варна 3 °C Варна 3°C - мъгла Бургас 3 °C Бургас 3°C - лека мъгла

Хазарта към К. Ангелов: Преди време един човек беше преценил, че евреите не са приоритет

„Всички хора са приоритет и ние зависим един от друг“
1 мЕвроком 10464

„Виж, приятелю, ти си горе-долу на моите години. Станал си професор по медицина - това говори за много висок интелект, избран си за министър, което обезсмисля предишното. Не мога да приема човек на толкова високо ниво да каже, че някой не е приоритет. Всички хора са приоритет и ние зависим един от друг. Преди време един човек беше преценил, че евреите не са приоритет. От тогава мина много време, методите да са се променили, но крайният резултат е един и същ". Това заяви в ефира на бТВ рап изпълнителят Ицо Хазарта. Думите му са коментар на негова публикация, отправена към здравния министър Костадин Ангелов. 
„Към хората, които отправят упрек към мен, че не съм особено компетентен, бих казал, че в сегашното правителство министърът на екологията е добър танцьор, министърът на енергетиката е добър счетоводител, а министър-председателят е бодигард на предишния министър-председател. Във всяка една професия може да има хора, които са на висок пост, защото са вземали добри решения в правилния момент“.
Направи ми впечатление, че хората от заведенията задават един въпрос: "Забранено ни е да работим, добре, кажете ни при какви условия евентуално бихме имали възможност да работим отново?". На този въпрос обикновено отговорът на властта и на обществото е: "Стига сте ревали, има по-важни от вас". Създава се настроение е обществото, че вече е нахално да питаш дори. Никой не подценява вируса, той е много опасен, стават големи бели, но това не значи да не питаме, допълни Ицо Хазарта.

Снимка: Булфото

 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!