София 11 °C София 11°C - ясно небе Велико Търново 16 °C Велико Търново 16°C - ясно небе Пловдив 14 °C Пловдив 14°C - ясно небе Варна 16 °C Варна 16°C - ясно небе Бургас 15 °C Бургас 15°C - предимно ясно

Христо Иванов: Ние спряхме да говорим за "Росенец", но ГЕРБ и ДПС продължават (ВИДЕО)

От "Демократична България" бяха на консултации при Румен Радев

Основното, което искаме е да има правителство. Министерски кресла, пейки и маси са детайли по концепията за това дали правителство на промяната може да се появи, не виждам защо да влизаме в този разговор. Това коментира съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов след консултациите при президента Румен Радев за сформиране на ново правителство.

"Аз на никого не прехвърлям топката, аз бях на Росенец с лицето си, действията ми са публични. До този момент всички институции за били под контрола на ГЕРБ и ДПС. В този смисъл да не се опитват да размият тази ситуация. В името на консумацията на властта това е видимо. Минаха месеци, ние спряхме да говорим за Росенец, но те не спряха", допълни Иванов.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!