София 11 °C София 11°C - ясно небе Велико Търново 16 °C Велико Търново 16°C - ясно небе Пловдив 14 °C Пловдив 14°C - ясно небе Варна 16 °C Варна 16°C - ясно небе Бургас 15 °C Бургас 15°C - предимно ясно

Красимир Велчев, ГЕРБ: Освен злоба и омраза, друго не виждам в парламента

"Ако това е промяната, аз не искам да участвам в нея"
12 сПолитика 1356 Мирослав Митков

Освен злоба и омраза, друго не виждам в парламента. Това минава всякакви граници и не знам дали точно това са искали хората. Ако това е промяната, аз не искам да участвам в нея. Това коментира по БНТ Красимир Велчев - член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ.

Според него се правят внушения, че в 45-ия парламент ГЕРБ е изолирана напълно. А БСП не са ли изолирани напълно? Никой не иска да работи с тях. А ДПС? Някои от тези партии да се прикрепят към носещите промяна - не го виждам, добави той.

По думите му дразнещото е, че "има голяма доза цинизъм в това, което се говори". Аз не мисля, че ГЕРБ е изолирана, изборите пак ще покажат. Аз съм убеден, че пак ще бъде първа политическа сила, дори искрено се надявам резултатът да бъде по-добър и да има повече народни представители в парламента, продължи Велчев.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!