София 14 °C София 14°C - предимно облачно Велико Търново 15 °C Велико Търново 15°C - облачно Пловдив 5 °C Пловдив 5°C - лека мъгла Варна 15 °C Варна 15°C - ясно небе Бургас 12 °C Бургас 12°C - разкъсана облачност

Кубрат Пулев: В Германия ми предложиха да си сменя името срещу много пари

По думите му у нас всеки може да стане политик, но не всеки - боксьор
6 мСпортни 2492

Снимка: Булфото

У нас всеки може да стане политик, но не всеки - боксьор. Трябва да се занимавате с това, което обичате", обърна се Кубрат Пулев към пловдивските студенти от Висшето училище по сигурност и икономика, предава "24 часа".

Кобрата им призна, че е имал много тежки моменти в кариерата и в живота, но успял да ги преодолее. "Когато отидох в Германия ми предложиха гражданство и да си сменя името, тъй като цифрите щели да бъдат по-големи. Аз се направих, че ще се замисля. Но след това отказах. Човек трябва да уважава себе си и мястото, откъдето е тръгнал", разказа той. 

"Много е важно да бъдеш спокоен и да не отвръщаш на всяка провокация. Иначе си загубен", категоричен е той. Пулев призна, че в първите му години като професионалист му е било доста тежко, тъй като много време е трябвало да бъде извън България. "Дори отлагах мачове в чужбина, тъй като не ми се заминаваше. А когато тръгвах, изпадах в депресия, въпреки че там ме посрещаха много добре", разкри боксьорът.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!