София 7 °C София 7°C - предимно ясно Велико Търново 10 °C Велико Търново 10°C - ясно небе Пловдив 8 °C Пловдив 8°C - предимно ясно Варна 11 °C Варна 11°C - ясно небе Бургас 10 °C Бургас 10°C - ясно небе

Кузманов: Радостин Василев ще уволнява, да беше прочел какво е свършил служебният кабинет

Бившият служебен министър на спорта с коментар в ефира на "Честно казано с Люба Кулезич"
18 мСпортни 592 Ивана Иванова

Проблемите, за които говори Радостин Василев и който ще започне проверки, той ще уволнява, просто трябваше да прочете какво е свършено от служебното министерство и по-конкретно в Министерството на младежта и спорта. Той бил учуден, че федерациите 6 години не са се срещали с министъра. В встъпване на моя мандат аз поканих всички федерации и имахме среща. Имахме среща и по програмата, която създаде моят екип, за финансово подпомагане, за първи път това се прави. Имахме и трета среща по обсъждане на програмата за финансиране на федерациите. Това коментира бившият служебен министър на спорта Андрей Кузманов в ефира на "Честно казано с Люба Кулезич".

"Не мога да бъда от мафията, защото аз хладилника и бензина в колата си го пълня от моята работа. Аз съм бивш председател на Българската федерация по модерен петобой. Аз не мога да твърдя за мафия в българския спорт. Какво визира той под мафия, може да има корупционни практики", допълни Кузманов.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!