София 34 °C
Велико Търново 35 °C
Пловдив 37 °C
Варна 30 °C
Бургас 30 °C
Начало Новини Предавания На живо

Марков: Борисов и Радев са двете страни на една и съща монета. България няма нужда и от двамата!

Коментар на експерта по национална сигурност във Фейсбук

Марков: Борисов и Радев са двете страни на една и съща монета. България няма нужда и от двамата!

Коментар на експерта по национална сигурност във Фейсбук

31 сVox Populi 5528


Зная, че е трудно, но трябва да го приемете!

Борисов и Радев са двете страни на една и съща монета. Външното поведение, което демонстрират и двамата обърква вашите сетива. Нито един от двамата не е такъв, какъвто иска да го възприемате. Ако имахте нужната дълбочина за професионален анализ щяхте да забележите всички прилики между двамата, а те са очевидни, въпреки вашите неразвити сетива.

Фактите няма да предоставя сега, защото ми трябват за обществената екзекуция, която предстои. Ако питате мен ще ви кажа, че Борисов е поне десет пъти по-интелигентен от Радев с уговорката, че ще проверите значението на тази дума, твърде непозната за българина. Въпреки моя открит и десетилетен конфликт с ББ той се ориентира безпогрешно от всяка моя публично изказана и недоизказана дума и на мига следват непопулярни решения, изцяло в полза на българската държава. За целия си мандат като президент Радев не само, че не чу нищо изговорено, но и го водят като слепец за носа лица с дълбоко съмнителна репутация. Низ от лица, на които вие и плюнката няма да си хвърлите, ако ги познавахте отблизо.

България няма нужда и от двамата! Това са комплексирани личности, зависими и дискредитирани - скрито или явно, негодни за ефективно управление на държава в дълбока обществена и политическа криза. Напълно неподготвени за новите предизвикателства на времето. Това са хора от миналото, които нямат бъдеще! Нямат.

Послушайте ме.