София 4 °C София 4°C - ясно небе Велико Търново 9 °C Велико Търново 9°C - ясно небе Пловдив 5 °C Пловдив 5°C - ясно небе Варна 3 °C Варна 3°C - мъгла Бургас 3 °C Бургас 3°C - лека мъгла

Планински разходки за необвързани

Нов начин да потърсиш любовта
пропускане
9 чОбщество 341 Златина Петкова

След вълната от сайтове и приложения за запознанства, помагащи ни да открием сродната си душа, стоейки пред екраната на компютъра или телефона си, на мода сякаш се завръщат офлайн запознанствата. 

Дали заради вълната от коронавирус, или по-друга причина, но млади и възрастни все по-често търсят живия контакт. В това са категорични Виктор и Цветелина Зидарови - срещнали сами любовта преди повече от 7 години, а официално женени от четири.

Цветелина е психолог по образование и професия, а Виктор е влюбен, освен в нея, също и планината. Животът прави така, че да може да бъде все по-често и за дълго и с двете.

Идеята им хрумва преди година. Решават да влязат в ролята на Купидон и да срещат търсещи самотни хора по пътя към върха. И така вече 18 планински срещи и десетки двойки, открили любовта на техните разходки сред природата.

Съпрузите са категорични, че записването е без ограничения, като вече има и групи за хора, преминали 55 години, защото за любовта няма възраст.


Средствата, събрани от участниците в планинските разходки пък отиват за фондацията на Цветелина, помагаща на деца с обучителни затруднения.


Цялото интервю с Цветелина и Виктор Зидерови можете да видите във видеото.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!