София 28 °C София 28°C - ясно небе Велико Търново 29 °C Велико Търново 29°C - ясно небе Пловдив 33 °C Пловдив 33°C - ясно небе Варна 32 °C Варна 32°C - ясно небе Бургас 31 °C Бургас 31°C - ясно небе

ПОМИРЕНИЕ: Здравното министерство и "Пирогов" постигнаха консенсус

От страна на Министерство на здравеопазването бе изразено доверие в лекарите от „Пирогов“
9 сОбщество 1603

В Министерство на здравеопазването се проведе среща между министъра на здравеопазването д-р Стойчо Кацаров, заместник-министърa на здравеопазването д-р Александър Златанов с представители на УС на БЛС, на столичната колегия на съсловната организация, както и на представители на протестиращите медици от УМБАЛСМ „Пирогов“ и синдикатите от лечебното заведение. По време на разговорите бяха обсъдени редица въпроси, като страните изразиха съжаление за разменените остри и обидни реплики и за създалото се напрежение. Участниците в срещата се съгласиха още, че констатираните административни нарушения ще бъдат разгледани от компетентните органи. От страна на Министерство на здравеопазването бе изразено доверие в лекарите от УМБАЛСМ „Пирогов“.

 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!