София 7 °C София 7°C - разкъсана облачност Велико Търново 7 °C Велико Търново 7°C - предимно ясно Пловдив 9 °C Пловдив 9°C - предимно облачно Варна 9 °C Варна 9°C - предимно облачно Бургас 10 °C Бургас 10°C - предимно ясно

Руският опозиционер Евгений Чупов пред Евроком: Нямам основание да не вярвам на Навални (ВИДЕО)

Няма нищо удивително в последното разследване на Навални
11 мЕвроком 801

Няма нищо удивително в последното разследване на Навални. Просто сега предизвика по-голям интерес със спада на нивото на живот. Това предизвиква допълнително протестна активност. Това коментира в студиото на предаване "Делници" Евгений Чупов - руски опозиционер, който получи политическо убежище у нас. 

Нямам основание да не се доверявам на Навални, защото всички негови разследвания са документално порвърдени, счита Чупов. 

Според руския опозиционер не може да се каже, че това е фалшиво видео. От екипа на Навални са събрани достатъчно доказателства и е вложена много работа, коментира той. 

Вие правилно казахте, че съм руски опозиционер, аз се сблъсках с Центъра за борба с екстремизма и това наложи да поискам убежище в Република България, посочи още Чупов.  

Отдавна не възприемам сериозно изказванията на Путин, Медведев, Мишустин, защото всичките им твърдения са предимно фалшиви. Отдавна роднините на тези висши държавни лица живеят в САЩ и други държави. Твърденията им за патриотизма са лъжа, споделя още руският опозиционер. 

Чупов разказва, че е бил задържан няколко пъти в полицията в края на май 2019 година. Държан е над 12 часа в полицейското управление, нямал е право на адвокат или да се свърже с роднините му и му е било приложено полицейско насилие.

Към мен постъпваха заплахи от страна на полицаите, че ще ми бъдат подхвърляни наркотици, което ще доведе до много по-тежко преследване, споделя руският опозиционер. 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!