София 7 °C София 7°C - разкъсана облачност Велико Търново 7 °C Велико Търново 7°C - предимно ясно Пловдив 9 °C Пловдив 9°C - предимно облачно Варна 9 °C Варна 9°C - предимно облачно Бургас 10 °C Бургас 10°C - предимно ясно

Шикерова: Страшна гнус е да размяташ името на дете, само защото баща му е президент

Журналистката коментира слуховете около сина на Румен Радев
25 сЕвроком 5024

Медиите могат да събират и разпространяват информация за личния живот на публичните личности без тяхно съгласие, но тази възможност не е неограничена. Условието това да се случва е, когато е налице значителен обществен интерес, който оправдава запознаването на обществеността с обстоятелства около техния личен живот. Това написа Генка Шикерова по повод слуховете, които циркулират в социалните мрежи.

"Децата, хората с психични увреждания, жертвите на насилие, поради своята особена уязвимост, се ползват с по-висок праг на защита на личната неприкосновеност. Страшна гнус е да размяташ името на дете, само защото баща му е президент. Предполагам тези, които са го писали (но не са се подписали) отглеждат деца светци", написа още тя.

 
Става въпрос за сина на президента Румен Радев, който в момента е в столично районно управление на МВР, за да получи акт за незаконен купон.
 
Междувременно в Кюстендил здравният министър проф. Костадин Ангелов потвърди пред журналисти, че синът на президента Румен Радев - Георги, е бил задържан в неделя през нощта заради шумен купон в хостел на столичния бул. "Христо Ботев", както и ПИК съобщи още вчера. 
"Да, мога да потвърдя, че това е така, синът на президента е бил там. Повече не мога да ви кажа. Ние не провеждаме разследвания”, каза той проф. Ангелов в Кюстендил. 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!