София 5 °C София 5°C - ясно небе Велико Търново 6 °C Велико Търново 6°C - облачно Пловдив 7 °C Пловдив 7°C - разкъсана облачност Варна 6 °C Варна 6°C - предимно облачно Бургас 8 °C Бургас 8°C - разкъсана облачност

Симона Цветкова за Кристиян Николов: Не употребява наркотици, само пие чай за успокоение

В продължение на два часа Симона отговаряше на въпроси на двете страни и съдебния състав
22 мПравосъдие 885 Ивана Иванова

Делото за смъртта на журналиста Милен Цветков срещу Кристиян Николов тръгна по същество.

Пред съда Симона Цветкова разказва, че деня преди фаталната катастрофа е решила да празнува рождения си ден. За целта решили да си направят пикник на Витоша. По думите й отишли там с компания, но полицаи ги видели.

Подсъдимият по делото „Цветков“ не употребявал наркотици и водел здравословен начин на живот, но всяка вечер използвал „чай за успокоение и паста“. Симона Цветкова, годеницата на подсъдимия,  беше в колата по време на фаталната катастрофа.

В продължение на два часа Симона отговаряше на въпроси на двете страни и съдебния състав. По думите ѝ тя не е видяла или усетила отклонение на автомобила, в който са били те двамата, заедно с приятеля им Георги Иванов, който е син на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!