Начало Новини Предавания На живо

След купона в Пловдив: Глория съобщи, че е в болница с COVID

Певицата съобщи в своя "Инстаграм" профил, че е на лечение във ВМА
9 мЕвроком 977

Певицата Глория съобщи в своя "Инстаграм" профил, че е на лечение във ВМА.

„Мислех, че ще се справя сама и с това, но не успях! От вчера съм на лечение във ВМА! Не се бавете, защото всеки час е от значение и всичко се развива много бързо! Бог и лекарите да ми помагат!“ – написа певицата, която е с коронавирус.

На 29 декември поп фолк дивата съобщи, че заради пандемията за първи път от 20 години няма да работи в новогодишната нощ. По-късно стана ясно, че и тя самата е заразена.

"Tази година беше много по-различна от всички останали! Видяхме истинските лица на много хора! Кой е предател и кой приятел! Година на важни и трудни решения! Много хора излязоха от живота ми и им благодаря, че направиха място за по-доброто! Дори и днес, на 31-ви, и това, че съм с COVID, вярвам, че бързо ще се справя! Първият тест беше отрицателен, но вторият – не! Пазете се и не подценявайте ситуацията!", написа певицата в "Инстаграм". 

Въпреки ограниченията около пандемията, които останаха в сила и в празничните дни, някои хотели у нас са организирали програми за гостите си, а изпълнители са се заразили с COVID-19.

Сред тях е и поп фолк певицата Глория, която имала участие в луксозен спа хотел край Пловдив.

От кадри, споделени в социалните мрежи се вижда, че въпреки забраните за празнични програми, в ресторанта на хотела има празненство, а главно действащо лице е фолк певицата Глория.