София 14 °C София 14°C - предимно облачно Велико Търново 15 °C Велико Търново 15°C - облачно Пловдив 5 °C Пловдив 5°C - лека мъгла Варна 15 °C Варна 15°C - ясно небе Бургас 12 °C Бургас 12°C - разкъсана облачност

След скандала с Хазарта: ПП "Възраждане" настоява депутатите да се тестват за алкохол и наркотици

Всеки народен представител трябва да заплаща сам теста си

Искаме в сряда, четвъртък и петък да имаме сигурност, че всеки един от депутатите влиза трезвен и без влияние на наркотици. Това обяви от трибуна в Народното събрание Цончо Ганев от ПП "Възраждане". 

"Възраждане" настояват всеки депутат да прави тест за алкохол и наркотици преди да влезе в Народното събрание. От партията учточняват, че ще бъде задължение на всеки народен представител да заплаща сам за теста, съобщи той. 

Кирил Петков направи изказване, че ще покани протестиращи на среща, за да се обсъди цялата ситуация в момента. Към този момент няма покана към "Възраждане". С кого ще води разговори премиерът - не е ясно, коментира още Ганев, като посочи още, че от партията очакват министърът на здравеопазването Асена Сербезова да свика работна група, за да се обсъди разделението на обществото. 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!