София 11 °C
Велико Търново 12 °C
Пловдив 13 °C
Варна 16 °C
Бургас 18 °C
Начало Новини Предавания На живо

"Спаси София" със 7 000 подписа в ЦИК

Борис Бонев с критика към другите кандидати за кметове на София

"Спаси София" със 7 000 подписа в ЦИК

Борис Бонев с критика към другите кандидати за кметове на София

8 месецаПолитика 3 Боряна Райчева


Над 7000 подписа внесоха в Централната избирателна комисия от неправателстваната организация "Спаси София" за явяването като независим кандидат за кмет на София на техния председател Борис Бонев.
 
Бонев благодари на всички, които в рамките на няколко седмици са се подписали в негова подкрепа и припомни успехите, които от "Спаси София" постигнаха през последните години. Сред тях той изтъкна събраните над 30 000 подписа на софиянци, довели до въвеждането на нощен транспорт.
 
Говорейки за досегашното управление на София, Бонев заяви, че Фандъкова едни и същи грешки до безкрай - ремонти на ремонтите, лоши транспортни решения, липса на подобрения в кварталите, непрозрачно прахосване на парите на столичани, уточни кандидатът за кмет на "Спаси София". той допълни, че досегашният столичен кмет бяга от отговорност за всички тези грешки.
 
Борис Бонев упрекна и всички останали кандидати за кметксия стол в столицата, изтъквайки факта, че към момента той е единстевният, който има подробен и ясен план за управление, който вече е предсатевен пред обществото.