София 10 °C София 10°C - предимно облачно Велико Търново 11 °C Велико Търново 11°C - разкъсана облачност Пловдив 12 °C Пловдив 12°C - разкъсана облачност Варна 12 °C Варна 12°C - предимно ясно Бургас 11 °C Бургас 11°C - разкъсана облачност

Татяна Кристи излезе срещу общинарите във Варна: Взимат ни прекрасен парк (ВИДЕО)

Журналистката с коментар в ефира на "Честно казано с Люба Кулезич"

Какво печелим ние гражданите освен, че ни се взема едно прекрасно парково място с прекрасно дърво. Това заяви журналистката и анализаторка Татяна Кристи, която оглави яростния граждански отпор срещу изложбата с динозаври в Морската градина с ограденото емблематично Криво дърво.

Общинарите какво получават, като са дали това място на частна фирма, кaто взема доста за вход, без да се  получава нищо в замяна. Общината отказва да даде обяснение, защо дава това място за изложба и на каква цена, попита тя в "Честно казано с Люба Кулезич".

"Политиците от ГЕРБ смятат, че това е политическа атака срещу тях. Така щеше да е, който и да е на власт във Варна. Това е нагло посегателство върху собствеността на гражданите. Една майка не се интерусава от политика, а от щастието на детето си", посочи още Кристи.

"Динозаврите приличат на тия, които са в общината. Хората питат - тези в общината глупави ли са или нагли", заключи Кристи.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!