София 22 °C
Велико Търново 24 °C
Пловдив 24 °C
Варна 23 °C
Бургас 23 °C
Начало Новини Предавания На живо

Цветанов: С Валери Симеонов имаме общи черти - искаме да ограничим руското влияние

Коментар на бившия зам.-председател на ПГ на ГЕРБ

Цветанов: С Валери Симеонов имаме общи черти - искаме да ограничим руското влияние

Коментар на бившия зам.-председател на ПГ на ГЕРБ

2 мЕвроком 5442


Валери Симеонов и "Обединени патриоти" гласуваха против сделката за Ф-16 и тук няма да можем да намерим своето припокриване, но същевременно Симеонов е защитник на това страната ни да запази своя суверенитет, като бъдем част от силна и обединена Европа и да ограничим руското влияние, което се засилва в България. Ето тук имаме силни допирни точки с Валери Симеонов. Това каза Цветан Цветанов относно новия си политически проект и интересите си в ефира на БНР.

Относно записите и снимките, които са публикувани през последните дни Цветанов каза, че институциите в страната трябва максимално бързо да се произнесат по всички теми, от които в момента всички български граждани се чувстват омерзени

Цветанов коментира и недоверието в институциите, което демонстрира президентът Румен Радев, заявявайки, че не вярва в безпристрастността на прокуратурата. "Подобно поведение по никакъв начин няма да създаде условия за консолидиране на обществото и за правенето на политики, в които да участват и опозицията, и управляващите".