София 30 °C
Велико Търново 31 °C
Пловдив 33 °C
Варна 26 °C
Бургас 26 °C
Начало Новини Предавания На живо

УБИХА 53-ГОДИШЕН МЪЖ В СОФИЯ

Мъжът е бил свидетел по делото за убийството на Фатик

УБИХА 53-ГОДИШЕН МЪЖ В СОФИЯ

Мъжът е бил свидетел по делото за убийството на Фатик

5 годиниКрими 1828 Боряна Райчева


53-годишен мъж е бил убит в столичния квартал „Банишора“. Инцидентът е станал късно вечерта в четвъртък. В тялото на жертвата са открити осем куршума, съобщи БНР.
Стрелбата е станала около 22 часа пред бл. 42. Хрисим Хрисимов е мъжът по-който е била открита стрелба, докато заключвал частен клуб, в който е работил като сервитьор. По мъжа е стреляно с пистолет „Макаров“, от който са произведени най-малко 15 изстрела. 8 отпатроните са попадналив тялото на Хрисимов, а останалите – във витринатана клуба.
Позовавайки се на разследващите, БГНЕС съобщи, че Хрисим Хрисимов е свидетелствал срещу Йосиф Йосифов – Йоско Костинбродския и други петима от групата му, която беше арестувана за стрелбата срещу Филип Найденов- Фатик, извършена през 2003 г. на столичния бул. „България“.
БГНЕС съобщава още, че Хрисимов е бил осигурил автомобила, от който е стреляно срещу мерцедеса на Фатик. Той е бил наемател и на къщата в Банкя, където групата на Йоско се е събирала преди повече от 11 години.
Самият Хрисимов е подозиран за убийството на собственика на бившия ресторант „Пчела“ в столичния квартал „Лозенец“ Николай Иванов.
За последно името на Хрисимов беше обект на внимание по повод разследването на групата за убийства „Килърите 4“ при около година. Соченият за тартор на групата за мокри поръчки Йосиф Йосифов-Йоско Костинбродския е в неизвестност от началото на март тази година, след като съдът не намери основание за неговото задържане.