София 4 °C София 4°C - ясно небе Велико Търново 9 °C Велико Търново 9°C - ясно небе Пловдив 5 °C Пловдив 5°C - ясно небе Варна 3 °C Варна 3°C - мъгла Бургас 3 °C Бургас 3°C - лека мъгла

ВМРО: Пловдивските войводи натискат Каракачанов да се явят самостоятелно

Александър Сиди коментира, че са атакували Симеонов заради подкрепата на ресторантьорите
44 сЕвроком 308

По-голямата част от структурите по различните градове в страната искат ВМРО да се яви самостоятелно на изборите и такава е нагласата към момента. Това каза депутатът от ВМРО Александър Сиди пред в. Марица.

На европейските и на местните избори постигнахме силен резултат.  Социологическите проучвания дават добър резултат за ВМРО при добра кампания, посочи той. Сиди коментира, че се водят преговори с коалиционните партньори НФСБ дали ще влязат в битка заедно, или всеки ще разчита на собствените си сили.

Честният разговор е първо с нашите коалиционни партньори. Най-малкото несериозно е твърдението и спекулациите, че се водят преговори с ГЕРБ за общо явяване на парламентарните избори. Вероятно е имало лидерска среща и разговор между Борисов и Каракачанов, за да се коментира темата в медиите, но това не стои на дневен ред. Няма официален разговор, нито официална среща между парламентарни групи, каза Александър Сиди.

Той посочи, че Валери Симеонов често привлича върху себе си вниманието на много агресивни и недоволни хора. Припомни, че лидерът на НФСБ е бил единственият, който подкрепя ресторантьорите, а те са го атакували.

Подобни неща ни притесняват, разбира се. Ако излезе да направи кампанията, някой може да изтълкува нещата по грешен начин. Така  ще пострада коалицията. Още една причина да търсим самостоятелно явяване на изборите, посочи депутатът от ВМРО.

Името на Сиди се спряга за водач на листата на ВМРО в Пловдив.

Припомняме, че Сиди през изминалата седмица в свое друго интервю заяви, че от ВМРО ще мислят дали не е дошъл моментът партията сама да пробие бариерата и да влезе в следващия парламент.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!