София 11 °C София 11°C - ясно небе Велико Търново 10 °C Велико Търново 10°C - разкъсана облачност Пловдив 13 °C Пловдив 13°C - ясно небе Варна 10 °C Варна 10°C - ясно небе Бургас 11 °C Бургас 11°C - разкъсана облачност

Водещата на телевизия "Евроком" Силвия Чалъкова с първа международна награда

Водещата на "Рефреш за здраве" с признание за „Най-добър ТВ водещ“ от светско събитие във Варна

2 чЛайфстайл 1212 Николай Парашкевов

Водещата и автор на „Рефреш за здраве“ на телевизия "Евроком" Силвия Чалъкова с награда за „Най-добър ТВ водещ“ от "Международни награди за мода, шоу и бизнес – Варна 2022".

Преди броени дни, на 31. 09. 2022 г., водещата на "Евроком" Силвия Чалъкова получи първото си Международно отличие за своята журналистическа работа в сферата на здравната и екологичната тематика.

Като журналист за различни електронни и печатни медии в ресори „Здраве“ и „Екология“ тя работи вече над 15 години, а от 5 години успешно ги разработва и в ролята си на телевизионен водещ.

На „Международните награди за мода, шоу и бизнес - Варна 2022“ Силвия бе отличена с приза „Най-добър ТВ водещ“. Наградите се връчват за втора поредна година във Варна. Организатор и продуцент на наградите е дизайнерът Красимир Недялков, който през далечната 1996 година подгрява Пако Рабан в зала 1 на НДК.

Телевизионната водеща и автор на „Рефреш за здаве“ по телевизия "Евроком" излезе на голямата сцена като звезда и смая гостите и публиката на престижната церемония с перфектно тяло и екстравагантна визия.

Дизайнерът Красимир Недялков, който е продуцент и водещ на наградите, влезе в ролята и на танцьор заедно със секс символа Начо Паскал – изпълнител на много латино хитове.

Появата на попиконата на българската популярна музика – Кристина Димитрова, повдигна градуса на гостите, като изпълни най-новата си песен по музика на композитора Иван Кръстев.

Освен в журналистиката, в още множество категории бяха отличени най-добрите.

Част от наградените в различните категории са:

Модна икона“ – топмоделът Цвети Разложка; Кристиян Кашкин и неговата Компания за Организиране на събития в категория „Компания за корпоративни събития на годината“; „Поп изпълнител на годината“ – Кристина Димитрова; „Модно откритие“ – Габриела Дакова; „Млад изпълнител“ – Иван Анастасов; „Композитор“ – Иван Кръстев; „Школа за деца и модели“ – школата на Ирина Будниченко и др.

Водещи на церемонията бяха латино идолът Начо Паскал и дизайнерът Красимир Недялков.

Събитието бе посетено от много специални гости от страната и чужбина, представители на шоубизнеса, модата и бизнеса.