София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

„Нощта на скоковете“ отново в София

Зрелищното мотошоу “Night of the jumps” отново ще бъде в „Арена армеец“.

9 годиниМоторни 7 Телевизия Евроком

Датата е 10-ти януари 2015 година, а мястото – „Арена Армеец“. Отново най-добрите мотоциклетисти ще покажат своите умения по време на Night of the Jumps. Зрителите ще могат да видят изпълненията на топ мотоциклетисти от три континента, а организаторите от Българска федерация по мотокрос обещават трикове, които не са били представяни досега. Началния час на шоуто е 18 часа, а билети ще се продават на касите на залата.

Вече е готов и стартовият списък с участниците за “Night of the jumps”. Ето ги и тях:

- Хавиер Винегас (Чили) – първата си световна титла печели през 2011 година в България. Участник в X-Games и Red Bull Х-Fighters.
– Джеймс Картър (САЩ) – занимава се с моторни спортове и фрийстайл от 18 години. За първи път ще кара в България.
– Роб Аделберг (Австралия) – участник в Red Bull Х-Fighters, където има златен медал. И той ще дойде за пръв път в България.
– Джоуел Браун (Австралия) – първият състезател, който е направил беклфип над прелитащ под него самолет. Шампион на Австралия за 2013 година.
– Стив Съмърфелд (Австралия) – многократен шампион в австралийските състезания по фрийстайл. За пръв път ще бъде в България.
– Майкел Мелеро (Испания) – световен шампион за 2014. Добре известен на българската публика с участието си тук в последните три години.
– Петр Пилат (Чехия) – най-младият и най-високият участник в шоуто, на 23 години и 191 см. Добре познат и обичан от българската публика. Един от най-добрите изпълнители на бекфлип в света.
– Брийс Изо (Франция) – печелил е бронзовото отличие в световния шампионат през 2010 и е бил победител в бразилските X-Games.
– Давид Риналдо (Франция) – световен шампион за 2013 година. Падане и контузия във финала му попречиха да зарадва българската публика както обикновено, но тази година Риналдо е в топ форма и е готов за зимната битка в „Арена Армеец“.
– Хосе Миралес (Испания) – известен още като “El Loco” (Лудия). Миралес спокойно може да се нарече „дядото“ на испанския фрийстайл, който досега три пъти е радвал публиката в София със своите изпълнения.
– Масимо Бианкончини (Италия) – един от най-добрите в дисциплината „висок скок“, където в последните три години е непобедим. Рекордът му от София е 842 см., но подобряването на върхови постижения е част от неговия стил.
Зрителите на “Night of the jumps” в София, освен възможността да видят отблизо атрактивни мото скокове, ще имат шанса да спечелят и чисто нов автомобил, който ще се разиграе на томбола.