петък, 20.09.24
11.8 C
София
14 C
Пловдив
15.1 C
Варна
Search Suggestions

      Людмила Путина отново се омъжи

      Бившата първа дама на Русия реши да се омъжи след развода през 2013 година, при това изключително дискретно. Неин избраник е 37-годишния Артур Очеретни, който пое и част от компаниите, управлявани от нея. Новината беше оповестена от руския портал „Събеседник“, който дори е обявил копие от имуществото на Людмила, която вече носи фамилията на новия си съпруг.

      С Владимир Путин Людмила прекара повече от 30 години. Двамата имат две дъщери–Мария и Екатерина. 4

      Припомняме, руският президент и вече бившата му съпруга съобщиха, че се развеждат през 2013 година.

      Владимир Путин от тогава има връзка с 32-годишната бивша гимнастичка Алина Кабаева, от която има второ дете.

      Артър Очеретни и Людмила са сключили брак още в началото на миналата година, но обществеността за това е научила едва тези дни. Артър е начело на центъра за развитие на междуличностни комуникации, един от проектите на новата му съпруга, която отдавна работи за насърчаване на руския език и култура.

      Потвърждението за новия брак на бившата първа дама на Русия направи и големия критик на Владимир Путин, опозиционера Алексей Навални, който е посочил още, че Людмила е променила своето фамилно от Путина в Очеретная.

      Любопитна подробност е, че след развода Людмила Путина, макар да се оттегли в сянка, управлява няколко доста влиятелни и развити компании. Слуховете твърдяха, че бившата първа дама е затворена в манастир. Както се оказа обаче, вместо това тя успешно се изявява като бизнес дама и се радва на щастлив семеен живот.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ