събота, 21.09.24
10.8 C
София
19 C
Пловдив
16.1 C
Варна
Search Suggestions

      “Смартфоните ви няма да угаснат“

      Не изпадайте в паника, устройствата ви няма да угаснат. Това заяви регионалният мениджър на Huawei Consumer Business Group за България и Северна Македония Лонгруи Циу в интервю за „Дневник“.

      „Крайните потребители на наши продукти винаги ни питат три основни въпроса. Първият е „Мога ли все още да използвам приложенията на „Гугъл“ в моето устройство?“. Отговорът е много ясен и категоричен – да, няма никакъв проблем, всичко работи и ще работи нормално“, каза мениджърът.

      Вторият въпрос според него е за обновяването на сигурността на операционната система и приложенията. „Ние предоставяме и ще продължим да предоставяме обновяване и коригирането на проблеми на Android, няма никакъв проблем в това“, допълни топмениджърът на Huawei у нас.

      Третият въпрос според него касаел ъпгрейд на устройствата с по-нови версии на Android. “И по това в момента преговаряме с „Гугъл“. В момента е отворена програма за бета-тестване на Android Q, в която Huawei участва с Mate 20 Pro“, каза Лонгруи Циу.

      Той препоръча на българските потребители да се информират директно от съобщенията на американската компания.

      „Там ясно бе казано на 20 май: „За потребителите на нашите услуги Google Play и функциите за сигурност от Google Play Protect ще продължат да работят на съществуващите Huawei устройства“, обобщи позицията си топмениджърът.

       

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ