петък, 20.09.24
16.8 C
София
21 C
Пловдив
19.8 C
Варна
Search Suggestions

      Бивш шеф на разузнаването в САЩ с разказ за скритите полети на НЛО

      Бившият директор на американското национално разузнаване Джон Ратклиф говори за полетите на неидентифицирани летящи обекти (НЛО), скрити преди това от властите. Доклад за подобни инциденти трябва да бъде публикуван скоро, пише Business Insider.

      Според бившия ръководител на разузнаването, Вашингтон разполага с тайна информация, че НЛО са летели със свръхзвукова скорост, без да пробиват звуковата бариера, а също така са правили маневри, недостъпни за технологиите, познати на човечеството. „Видяхме много повече [полети на НЛО], отколкото бяха публично съобщени“, каза Ратклиф.

      Business Insider напомня, че на 1 юни Пентагонът ще публикува доклад за неидентифицирани летящи обекти.

      През август 2020 г. Пентагонът потвърди създаването на работна група за изследване на НЛО. Създаден е, за да разбере тяхната същност и произход. Групата ще бъде подчинена на заместник-министъра на отбраната за разузнаване и сигурност и ще има задачата да открива, анализира и каталогизира НЛО, които потенциално могат да представляват заплаха за националната сигурност на САЩ. Пентагонът обясни, че този термин се отнася до обекти, които наблюдателят не може да разпознае веднага.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ