петък, 20.09.24
13.8 C
София
17 C
Пловдив
16.8 C
Варна
Search Suggestions

      Самолет от ВВС на САЩ описа траектория с форма на фалос по време на полет, било случайно (СНИМКА)

      Пилот от военновъздушните сили на САЩ обрисува изключително любопитна траектория, приличаща на пенис при свой полет, съобщава „New York Post“.

      Военните твърдят, че това е напълно случайно.

      Любителите на самолетите забелязаха, че въздушният танкер KC-135, летящ близо до руска база в Сирия в сряда, е оставил странна конфигурация на полетните радари.

      Летателният апарат се завърта плътно във водите между Кипър и Ливан, създавайки овална форма, преди да направи два по-малки кръга в основата, според FlightRadar24.

      Привидно фалическата форма, получена от спорадичния път, не е умишлена, каза говорител на USAFE пред военния вестник „Task & Purpose“.

      „KC-135, работещ в Източното Средиземноморие, се коригира между множество различни полетни линии по време на мисията“, заяви капитан Райън Гос в изявление.

      „Въпреки че изглежда, че тези корекции и движения създават вулгарен контур, не е имало намерение от пилотите или отряда да го направят. Докато продължаваме да разглеждаме това, USAFE-AFAFRICA, AMC и USAF ще продължат да поддържат най-високите стандарти на професионализъм и летателно майсторство“, допълва той.

       

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ