понеделник, 23.09.24
13.8 C
София
20 C
Пловдив
22.1 C
Варна
Search Suggestions

      СЛЕД ЕКСПЛОЗИЯ: Жилищна сграда се срути в Марсилия

      Loading the player...

      Петима души са ранени, а най-малко осем са в неизвестност, след като в Марсилия взрив предизвика срутване на жилищна сграда.

      След експлозията, за която се съобщава, че е станала малко след полунощ, от района са били евакуирани 200 души. Сградата се е срутила няколко часа по-късно.

      Полицията смята, че под развалините може да има затрупани до 10 души, които не отговарят на повикванията, съобщават местни медии.

      „Гледах телевизия и изведнъж чух взрив. Казах си: „Боже мой, това е бомба или самолетна катастрофа. Отворих прозореца си и имаше много дим и прах. Слязох долу и беше ужасно“, заяви Аиса, която живее в града.

      „Много съм шокиран, защото мисля, че някои от хората, които познавах, може би все още са затрупани под отломките. Дойдох да погледна, виждам, че пътищата са затворени и все още има много работа за вършене“, заяви Амади, който живее в срутилата се сграда.

      След експлозията е избухнал пожар, който в крайна сметка бил потушен след няколко часа. Съобщава се, че над 100 пожарникари са били изпратени, за да потушат пожара.

      Точната причина за експлозията остава неизвестна, въпреки че властите посочват като най-вероятна причина евентуално изтичане на газ.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ