вторник, 01.10.24
8.4 C
София
13 C
Пловдив
11.1 C
Варна
Search Suggestions

      ТРАГЕДИЯ: Израелски фотограф и жена му са убити, тригодишното им дете е отвлечено от Хамас

      Фоторепортерът Рой Идан от Кфар Аза вероятно е убит, а малката му дъщеря е в неизвестност от събота. Съпругата му Смадар е убита в дома им, докато другите им две деца са се крили в килер. Рой Идан снимал, когато терористите навлезли в Кфар Аза, и не е открит след това; съпругата му е мъртва, две от децата му са оцелели, криейки се в килера; по-малко дете, трето се смята за отвлечено.

      Рой Идан, жител на Кфар Аза, е в неизвестност с малката си дъщеря от началото на войната. Съпругата му Смадар е убита в дома им, докато две деца се крили в килери.

      Когато атаката на Хамас започва, Рой изтичва да направи снимки за Ynet. Той снимал ракетните обстрели и прехващанията на противоракетната отбрана отгоре.

      Рой веднага се върнал в дома си, където били жена му Самдар и трите му деца: 9-годишният Майкъл, 6-годишната Амалия и 3-годишната Абигейл. Секунди по-късно терористите нахлуват. Те стигат до дома на семейството и убиват жена му Смадар. Рой, който е бил навън, държейки най-малкото си дете, вероятно е бил застрелян, а бебето е отвлечено

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ